VUOSIEN SAATOSSA KEHITTYNYT AMMATTITAITO

Pohjanmaan Metallilla on pitkän kokemuksen ja aktiivisen koulutuksen tuoma vankka ammattitaito valmistaa, haastaviakin tuotteita teräsrakentamisen saralla. Olemme keskittyneet pääasiallisesti hiiliteräksen, laadultaan 235 - 420 jatkojalostukseen.

Tuotantomme pääpaino on pitkään ollut erilaiset putkistokannakkeet, turva- ja huoltotasorakenteet, joita käytetään mm. kaivosteollisuudessa, valtamerilaivoissa, öljynporauslautoilla ja erilaisissa tuotanto- ja voimalaitoksissa ympäri maailmaa.

Valmistamme myös rakennusteollisuuden eri tuotteet: rakennusten ja hallien rungot, parvekerungot, katosrungot, portaat, kaiteet jne. sekä asennamme teräsrakenteita.

Ota yhteyttä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Lähetä tarjouspyyntö tai tiedustelu palveluistamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pohjanmaan Metalli Oy
Korjaamontie 19
84100 YLIVIESKA

Y-tunnus: 2221297-9
Puh: +358 8 423 247

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pohjanmaan Metalli Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa